Facilitati

Despre proiect

Green Future Sinaia este gândit că locul în care îți găsești liniștea. La noi te poți bucură de frumusețea muntelui în timp ce savurezi un cocktail la piscină interioară a complexului.
Parcare subterană

Complexul dispune de 209 locuri de parcare distribuite pe 3 nivele supraterane, cu zone dedicate posesorilor de mașini electrice și hibride dar și accesului persoanelor cu dizabilități.

Piscină acoperită

Piscină interioară cu dimensiuni generoase 10*15 m, cu apă încălzită la 28 grade pe tot parcurul anului precum și zone dedicate de dus, saună și jacuzzi.

Sala de fitness

Situată în imediată vecinătate a piscinei, dispune de un spațiu de 150 mp pregătit să te ajute să te menți în formă.

Cafenea

165 mp dedicați zonei de Coffee Shop, de unde se poate accesa facil zona de SPA

Casă inteligentă

Fiecare apartament se poate comandă de la distanță prin aplicația dedicată. Fie că dorești o temperatura optimă înainte să ajungi sau pur și simplu să vezi consumul lunar de apă rece sau agent termic, este suficient să folosești aplicația gândită special pentru acest proiect de partenerii noștri de la Calirom. În plus, poți defini scenarii încat să poți optimiza consumul de energie sau chiar poți seta alarme că orice prezența nedorită sau scurgere de apă să te pună în garda.

Instalații

Instalații sanitare

Sunt proiectate sa se acomodeze perfect în nise speciale create pe hol care contin toate instalatiile termice si electrice. Alte facilități: Rezervoare WC îngropate marca Grohe, racord și scurgere mașina de spălat rufe si vase, obiecte sanitare în băi.

Instalație electrică

Circuite electrice conform proiectului, prize și întrerupătoare marca Gewiss, tablou electric general, împământare (nu include montaj de corpuri de iluminat)

Înstalații de încălzire

Sistem format din 3 centrale termice în condensație situate la parterul blocului cu capacitate de încălzire de 3*900 KW care funcționează cu automatizare în cascadă.

Confort și siguranță pe termen lung

  • Sistem de ventilație activă

    Sistemul de ventilație este poziționat în etajul tehnic (etajul 11 al clădirii)și are rolul de a elimină din încăpere(baie și bucătărie) aerul viciat şi asigură admisia de aer proaspăt şi curat din exterior.

  • Module de apartament pentru încălzire și apă caldă

    Modulele de încălzire de ultima generație asigură serviciul de încălzire și preparare instantanee a apei calde menajere în locuințe. Ele sunt conectate la ansamblul de încălzire centrală situat la parterul blocului.

  • Termosistem fațada ventilată

    Am prefertat o fațadă ventilată pentru a crește rezistența în timp și pentru a crea o arhitectură modernă, prietenoasă cu natură. Vată minerală optimizează energetic clădirea obținand astfel tarife mai micila întreținere.